آرد ، نمک و مخمر را در یک کاسه مخلوط کنید. در 1/2 فنجان / 375 میلی لیتر آب هم بزنید تا مخلوط شوند. آنچه شما خواهید داشت خمیر مرطوب ، کرک و چسبنده است ، اما آنقدر مرطوب نیست که خمیر شود. کاسه را با یک حوله چای بپوشانید و بگذارید حداقل 12 ساعت و حداکثر 24 ساعت در یک مکان گرم استراحت کند. آماده شدن برای مرحله بعدی هنگامی که سطح از حباب ها خم شود.


آشپزی یک ,، ,مرطوب ,خمیر ,کاسه ,مخلوط ,در یک ,12 ساعت ,حداقل 12 ,بگذارید حداقل ,ساعت ومنبع

معجزه بول

20 غذای جانبی مخصوص در هر وعده

10 غذای عالی تعطیلات

10 بهترین صبحانه کریسمس قبل از ظهر برای یک تعداد زیادی از مهمانان تعطیلات

12 دستورالعمل سالمون با بالاترین میزان آماده در 30 دقیقه یا کمتر

15 دستور العمل سیب زمینی خامه ای مخصوص جشن برای تعطیلات

10 ایده شام شب کریسمس

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تخفیف دونی تو بهترین خرید رو از ما داشته باش تخفیفان petrokimiya degreasers هر چی که بخوای فروش ترازو خرید اینترنتی سیه چشم balootchap