آرد ، نمک و مخمر را در یک کاسه مخلوط کنید. در 1/2 فنجان / 375 میلی لیتر آب هم بزنید تا مخلوط شوند. آنچه شما خواهید داشت خمیر مرطوب ، کرک و چسبنده است ، اما آنقدر مرطوب نیست که خمیر شود. کاسه را با یک حوله چای بپوشانید و بگذارید حداقل 12 ساعت و حداکثر 24 ساعت در یک مکان گرم استراحت کند. آماده شدن برای مرحله بعدی هنگامی که سطح از حباب ها خم شود.
20 غذای جانبی مخصوص در هر وعده
10 بهترین صبحانه کریسمس قبل از ظهر برای یک تعداد زیادی از مهمانان تعطیلات
12 دستورالعمل سالمون با بالاترین میزان آماده در 30 دقیقه یا کمتر